30 de secunde pentru copiii dumneavoastră


 Chestionar ASSMB
Vizualizează  în browser
 
Doar 30 de secunde durează o spălare corectă a mâinilor! Poate salva vieţi și ne ferește de boli infecțioase importante. Tot 30 de secunde durează să completați chestionarul online prin care ne ajutați să evaluăm impactul informațiilor și a modalității de transmitere a acestora în cadrul  orelor de educație pentru sănătate, dar și să îmbunătățim mesajele în activitățile viitoare. 
 
 
Am ajuns la finalul campaniei „Sănătatea e în mâinile tale”.  Toți cei 117 000 de preșcolari și elevi din grădinițe și unitățile de învățământ primar din Capitală au beneficiat de informațiile și demonstrațiile practice susținute de cei peste 100 de medici și peste 400 de asistenți medicali din rețeaua de medicină școlară implicați în această campanie. 
Anul acesta, o parte din elevii sectoarelor 2 și 3 au asistat la demonstrații practice cu plăci Petri, similare cu cele făcute de universități prestigioase din lume. Aceste demonstrații i-au convins cât de important este să aibă mâinile curate. Mai mult, pentru a-i ajuta să conștientizeze importanța spălatului pe mâini le-am arătat imagini foto cu coloniile de bacterii care s-au format de pe mâinile nespălate.
Demonstrațiile cu plăci Petri s-au desfășurat în perioada 21 octombrie – 19 noiembrie în următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială „Cezar Bolliac”, Școala Gimnazială Nr. 80,  Școala Gimnazială Nr. 86, Liceul Teoretic „Dante Aligheri”, Școala Gimnazială Nr. 56, Școala Gimnazială „Iancului”, Școala Gimnazială Nr. 82, Școala Gimnazială Nr. 88, Școala Gimnazială Nr. 195, Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu”, Școala Gimnazială „Nicolae Labiș”, Școala Gimnazială „Mexic”. Toți copiii care au avut ocazia să le vadă „pe viu”, le-au primit cu mare entuziasm.
Metodele interactive de învățare, inclusiv pentru un act aparent simplu cum este acela al spălatului corect pe mâini, au un impact pozitiv asupra copiilor, ajutându-i să dezvolte un obicei sănătos care le va fi de folos pe tot parcursul vieții.
Am ilustrat pentru dumneavoastră câteva demonstrații efectuate în timpul orelor de educație pentru sănătate. Studiile au arătat că spălatul pe mâini este esențial pentru păstrarea sănătății. Suntem curioși să aflăm de la dumneavoastră care a fost impactul campaniei asupra celor mici.
Vă rugăm să completați chestionarul online.
 
 
Pentru a vizualiza materialul video apasă mai jos.
Vă mulțumim!
Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
Urmăriți-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile!
 
 
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B
Toate drepturile rezervate.
Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București Romania,
Str. Sf Ecaterina, nr. 4
021.310.10.59

www.assmb.ro

Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă puteți dezabona aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro

 
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.