Atenție, părinți! Sigilare gratuită a molarului de 6 ani. Iată cum!

Sigilarea gratuită a molarului de 6 ani! Vizualizează în navigator
 
 
Dragi părinți,

Știați că la vârsta de 6 ani, copilului îi apare prima “măsea” permanentă (molarul de 6 ani) care îi va rămâne definitiv?
Pentru că molarul de 6 ani iese pe “nevăzute” și este, de cele mai multe ori, confundat cu o măsea de lapte, se cariază cel mai repede (pe jumătate în primul an și aproape în totalitate în al doilea an posteruptiv).
Primăria Capitalei prin ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) lansează proiectul ,,SIGILAREA GRATUITĂ A MOLARULUI DE 6 ANI” care se va desfășura începând cu acest an școlar, pentru toți elevii  între 7 și 8 ani din școlile de stat din București.
Implementare proiectului SIGILAREA GRATUITĂ A MOLARULUI DE 6 ANI este absolut necesară, deoarece în urma consultațiilor gratuite efectuate de stomatologi, aceștia au constat o incidență crescută a carierii molarului la copii.
De aceea, vă îndemnăm să mergeți la cabinetul stomatologic din școala unde învață copilul dumneavoastră sau în cabinetul unde este arondată. Doar așa, copilul dumneavoastră va putea beneficia de sigilarea gratuită a molarului de 6 ani. 
În ce constă procedura de sigilare?
Sigilarea este un procedeu complet neinvaziv, nedureros și durează aproximativ 15 minute. Mai întâi măseaua este periată cu o pastă profesională cu gust plăcut, după care se aplică un material fluid, îmbogățit cu substanțe anticarie, care se fotopolimerizează ulterior. După sigilare, copilul poate să mănânce și să bea, fără restricții.
Această procedură se efectuează doar cu acordul scris al părintelui/reprezentantului legal.
Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB cuprinde 144 de cabinete școlare stomatologice
Găsiți informații de interes pentru dumneavoastră  pe site-ul www.assmb.ro și ne puteți urmări și pe pagina de Facebook a ASSMB.
Sănătatea copiilor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.
 
Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
 
 

Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurată de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B Toate drepturile rezervate.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București Romania,
 Str. Sf Ecaterina . nr. 4
021.310.10.59
www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă puteți dezabona aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtașiți la propuneri@assmb.ro
 
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.