Ziua Mondială a Sănătății!


Dragi prieteni,
 
       
       2020 este anul în care celebrăm rolul extrem de important al asistentelor medicale și al moașelor din sistemul medical la nivel mondial, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

    Primăria Capitalei, prin ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București), se alătură acestui demers și, astăzi, 7 aprilie 2020, de ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII, le transmite toate gândurile bune asistentelor medicale și moașelor din România.

       Asistentele și moașele au un rol vital în cadrul serviciilor de sănătate. Aceștia sunt oamenii care își dedică viețile pentru a îngriji, oferind cele mai bune tratamente și indicații medicale. Dar au și rolul de a sfătui și de a consilia pacienții, prin grija de care dau dovadă, dar și prin pregătirea excepțională. De multe ori, ele sunt cele care au cel mai important rol în comunitățile unde locuiesc și lucrează.

      În ciuda provocărilor cu care se confruntă zi de zi, acești oameni minunați și dedicați mențin un grad ridicat de profesionalism în oferirea de îngrijire medicală pacienților și pentru acest lucru le suntem profund recunoscători.

      Dorim să ne exprimăm aprecierea față de contribuția valoroasă pe care o are FIECARE asistentă medicală și FIECARE moașă în această perioadă, ca membri esențiali ai echipelor de îngrijiri medicale, oriunde profesează, în București și în țară, și vă invităm și pe dumneavoastră să-i susțineți moral în această perioadă.

      Astăzi, în semn de recunoștință, am pregătit o serie de SURPRIZE și vă cerem sprijin în acest sens. Urmăriți pagina noastră de Facebook (www.facebook.com/administratiaspitalelor) unde veți găsi materiale pe această temă. 

     1. 
Am pregătit imaginea de mai jos în semn de recunoștință și apreciere față de cadrele medicale, respectiv toate asistentele medicale și moașele din spitalele din România și vă rugăm să ne sprijiniți în distribuirea acesteia în mediile sociale.

 
 
     2.  Am creat un eveniment special pentru #SuperEroii din spitale. Vă rugăm să vă aratați solidaritatea față de aceștia și să ne trimiteți în pagina de eveniment filmulețe, clipuri video, poze, desene, idei dedicate personalului medical. Noi avem grijă ca acestea să ajungă la ei.
 
 
#Sănătate #ZiuaMondialăaSănătății #PMB #ASSMB #OMS #WHO

Vă mulțumim,
Echipa ASSMB.​
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
 
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59
www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.