PROIECT "LOCUINȚE PENTRU MEDICI"

 

PMB: A fost aprobat proiectul de hotărâre care vizează atribuirea locuințelor de serviciu către personalul angajat în unitățile sanitare administrate de Primăria Capitalei

 

 

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului București a aprobat în ședința din 30 mai proiectul de hotărâre care vizează atribuirea locuințelor de serviciu către personalul angajat în unitățile sanitare administrate de Primăria Capitalei.

 

Primarul General, Gabriela Firea:

 

“Finalizăm astăzi ultima etapă din procesul de acordare de locuințe de serviciu pentru cadrele medicale care lucrează în spitalele administrate de Primăria Capitalei. Astfel, într-o primă etapă, 147 de cadre medicale vor primi apartamente achiziționate de Primăria Municipiului București. Reamintesc faptul că Primăria Capitalei a achiziționat recent pentru cadrele medicale 177 de locuințe de serviciu din cele 600 aprobate.

Am supus astăzi votului Consiliului General lista cu dosarele depuse de personalul medical, care au fost declarate eligibile de comisia de analiză. Consiliul General a aprobat acest proiect cu 31 de voturi pentru și 12 abțineri. Au votat pentru 22 de consilieri PSD, 4 consilieri PNL, 1 consilier PMP și 4 consilieri ALDE, iar împotriva proiectului au fost 11 consilieri USR și 1 consilier PNL”.

 

Primarul Capitalei a subliniat că scopul acestui proiect este acela de a oferi medicilor, asistentelor și personalului auxiliar din unitățile sanitare aflate în administrarea Primăriei Generale motive suplimentare de a rămâne să profeseze în România, prin punerea la dispoziția acestora, în condiții avantajoase, de locuințe de serviciu.

Potrivit proiectului de hotărâre, atribuirea se va face în ordinea stabilită, conform listei de priorități întocmită în ordinea punctajelor obținute.

Descarcă documentație

Regulamentul privind administrarea locuintelor de serviciu repartizate catre personalul angajat in unitatile sanitare aflate in administrarea ASSMB

Regulamentului privind administrarea locuintelor de serviciu repartizate catre personalul angajat in unitatile sanitare aflate in administrarea ASSMB (R2)