240.000 de tratamente stomatologice gratuite în primele 4 luni ale anului școlar!

240.000 de tratamente stomatologice gratuite în primele 4 luni ale anului școlar! Vizualizează în browser
 
Dragi părinți,

Așa cum v-am promis, revenim constant cu noutăți medicale în beneficiul copiilor dumneavoastră.

Cu bucurie constatăm o creștere a numărului de elevi care se adresează cabinetelor stomatologice școlare și considerăm că este o dovadă a încrederii și a aprecierii dumneavoastră. Modernizarea constantă a cabinetelor stomatologice școlare este un succes cu care ne mândrim pentru că putem oferi condiții similare cu cele din cabinetele medicale private. La finalul anului 2019 am înființat și dotat la cele mai înalte standarde de calitate încă 7 cabinete, pe lângă cele deja modernizate.

Peste 36.000 de copii s-au adresat celor 144 de cabinete stomatologice școlare pentru consultații gratuite în primele 4 luni ale anului școlar curent. De asemenea, în aceeași perioadă, au fost efectuate aproximativ 240.000 de tratamente.

În atenția părinților ai căror copii au vârste cuprinse între 6-8 ani, ”Sigilarea Gratuită a Molarului de 6 ani” continuă! În doar 3 luni de la lansare, au fost realizate 3.775 de sigilări. Studiile arată că sigilarea dentară reduce riscul apariției cariilor pe primul molar cu aproape 90%, dacă este aplicată la timp. Este o procedură complet nedureroasă și poate fi realizată pe toți molarii de 6 ani într-o singură ședință. Detalii regăsiți
aici.

Asistența stomatologică școlară a copiilor din București este un model unic în România, întrucât îmbină în mod armonios activitatea de prevenție prin cursuri de educație pentru sănătate și programe de sigilare, cu activitatea curativă, prin tratamentul gratuit al afecțiunilor stomatologice și soluții de tratament ortodontic cu aparate fixe și mobile:
Proiectul ”Smile”
Proiectul ”Smile Mobile”

Găsiți informații de interes pentru dumneavoastră pe site-ul www.assmb.ro.
Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.