Receptii spitale

Receptii spitale

Vă informăm că, începând cu a doua jumătate a lunii aprilie 2022, activitatea personalului din cadrul Serviciului Recepții Spitale a fost reluată în regim normal. 

 

Serviciul Recepţii Spitale din unitățile sanitare administrate de Primăria Municipiului Bucureşti

„Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?” este mesajul de întâmpinare pentru pacienții spitalelor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Recepțiile din cadrul unităților noastre sanitare reprezintă un serviciu de dată recentă, pe care l-am implementat cu același gând, care ne-a călăuzit mereu în fiecare acțiune concretă gândită în beneficiul cetățenilor: lucrurile pot și trebuie să meargă în direcția corectă, că schimbarea în mai bine nu este doar necesară, ci și posibilă.

Prin acest serviciu dorim să manifestăm respectul, față de cei care sunt nevoiți să apeleze la spitalele din subordinea Primăriei Municipiului București dar, în același timp, prin serviciile oferite (de tipul: asigurarea legăturii între secțiile medicale și pacienți sau aparținători, scurtarea timpilor de așteptare, programarea pentru servicii medicale/consult de specialitate, direcționarea cetățenilor etc.) este facilitat accesul la serviciile medicale oferite de către unitatea sanitară, într-o manieră normală, actualizată cerințelor actuale ale societății, ce pune în centrul atenției grija față de pacient.

 Valoarea și utilitatea personalului repartizat în zonele de _front-desk/_recepție spital și impunerea acestui nou standard de calitate în cadrul unor spitale publice, a făcut ca acest serviciu să fie extins, în prezent, la nivelul a 14 dintre unitățile noastre sanitare.

Pacienţii şi familiile acestora, care ajung oricum încărcaţi de griji în spitalele noastre, vor avea primul contact cu o persoană prietenoasă și amabilă. Colegii noștri de la recepție oferă informaţii despre serviciile medicale din spitalul respectiv, întâmpină pacienţii şi îi îndrumă exact către specialitatea de care au nevoie. Mai exact, eficientizează şi scurtează timpul petrecut în unitatea medicală.

 Spitalele în care veți fi întampinați de colegii noștri sunt:
1. Spitalul Clinic Prof. Dr. Th. Burghele
2. Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila
3. Spitalul Clinic Colentina
4. Spitalul Clinic Colțea
5. Spitalul Clinic Filantropia
6. Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu
7. Spitalul de Psihiatrie Titan Dr. Ctin. Gorgos
8. Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Prof. Dr. Dan Theodorescu
9. Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Panait Sîrbu
10. Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca
11. Spitalul Clinic Sf. Maria
12. Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan
13. CETT Sfântul Stelian
14. Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

Din grija pentru pacienți, încă de la începutul pandemiei COVID-19, personalul nostru de la recepții a fost direct implicat în activitatea de triaj din zonele special amenajate în acest scop. Pe lângă atribuțiile de bază, oferă asistență la completarea formularului necesar evaluării și depistării în stare incipientă a riscului de infecție cu COVID-19, dar ajută și la îmbrăcarea echipamentului de protecție, atunci când este cazul. 

Investim, modernizăm, căutăm soluţii şi muncim cu scopul de a le aducem la standarde internaţionale. Dezvoltăm programe, lansăm campanii şi elaborăm proiecte pentru sănătatea dumneavoastră!

      Rămânem deschiși propunerilor dumneavoastră și promitem să nu ne oprim aici!