Alimentația sănătoasă pentru persoanele cu diabet


#MINUTULDESĂNĂTATE –  “CE ÎNSEAMNĂ ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ
PENTRU PERSOANELE CU DIABET?”

 
 
În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Elena Trestiano, Asistent Diabetolog la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, - administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București -, prezintă dieta corectă în cazul persoanelor care suferă de diabet.

Dieta este elementul cel mai constant și indispensabil menținerii sistemului de sănătate, iar alimentația persoanelor cu diabet nu trebuie să fie mult diferită față de cea a altor persoane. Doar că aceasta trebuie adaptată necesităților individuale și situației specifice a pacientului.

Sunt, totuși, câteva alimente de evitat, pentru că acestea pot conduce la creșterea glicemiei. Este vorba despre produsele zaharoase, de cofetărie-patiserie, fructele confiate (curmale, smochine, stafide, etc.) precum și băuturi carbogazoase cu zahăr.

Toate detaliile despre dieta persoanei cu diabet le aflăm de la Elena Trestiano, asistent diabetolog la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa. 

NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE
https://www.youtube.com.

Cu prietenie, 
Echipa ASSMB


#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.