CAMPANIE DE TESTARE GRATUITĂ - EUROTEST


"EUROTEST BUCHAREST" - CAMPANIE DE TESTARE GRATUITĂ PENTRU
DEPISTAREA INFECȚIILOR TRANSMISIBILE PE CALE SEXUALĂ

O nouă inițiativă pentru sănătate, în beneficiul cetățenilor și a sănătății publice, se derulează în prezent prin implicarea specialiștilor Secției Clinice Dermatologie II din cadrul Spitalul Clinic Colentina, unitate sanitară administrată de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Astfel, în cadrul Campaniei „Eurotest Bucharest”, prin folosirea unei metode de o acuratețe deosebită, extrem de modernă și rapidă, pacienții eligibili care vin la Spitalul Clinic Colentina, cu trimitere de la medicul de familie, pot beneficia, gratuit, de testarea pentru o gamă largă de afecțiuni, în mod deosebit a celor transmisibile pe cale sexuală.

Testarea este realizată cu ajutorul unui aparat de tip RT-PCR care utilizează metode și mijloace complexe, ce țin de biologia moleculară.

În clipul video de mai jos, Prof. Dr. George ȚIPLICĂ, șeful Secției Clinice Dermatologie II a Spitalului Clinic Colentina, prezintă informații relevante despre această campanie, despre afecțiunile care fac obiectul testării și subliniază importanța prevenției în patologia veneriană.

IMPORTANT - Pacienții eligibili care doresc să beneficieze de Campania „Eurotest Bucharest”, se pot programa pentru testare apelând numărul de telefon 0787.669.482.

Cu prietenie,
Echipa ASSMB


#𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐜𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚 #𝐞𝐮𝐫𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭𝐛𝐮𝐜𝐡𝐚𝐫𝐞𝐬𝐭 #𝐩𝐦𝐛 #𝐚𝐬𝐬𝐦𝐛 #𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞𝟐
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.