CANCERUL ORAL – PREVENȚIE, DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT

 
 
 
Dragi prieteni,

 
VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAȚI LA UN NOU EVENIMENT DIN SERIA #DINCOLODECOVID, LIVE ONLINE PE PAGINA OFICIALĂ DE FACEBOOK ASSMB.
 

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București continuă seria întâlnirilor interactive de promovare a sănătății  #DincoloDeCovid, dedicate PACIENȚILOR CRONICI care, în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19, , întâmpină dificultăți în accesarea tratamentelor și consultațiilor - cu un nou eveniment.
 
De această dată, vorbim despre CANCERUL ORAL, o maladie care - mai ales pe fondul lipsei de conștientizare publică a semnelor incipiente, simptomelor, riscurilor implicate și posibilităților de prevenție - înregistrează o incidență crescută în România, o evoluție rapidă și complicații majore, cu șanse minime de recuperare în cazul diagnosticării bolii în stadii avansate.
 
Invitatul special al evenimentului de LUNI, 15 MARTIE, ORA 12:30, este Prof. Univ. Dr. Alexandru BUCUR, medic primar Chirurgie Oro-Maxilo-Facială la Spitalul Clinic „Prof. dr. Dan Theodorescu”Șef Clinică Universitară Chirurgie OMF, membru al Academiei de Științe Medicale din România.

 TEME DE DISCUȚIE:
  • TIPURILE DE CANCER ORAL ȘI CUM SE MANIFESTĂ ACESTEA;
  • CAUZELE APARIȚIEI (FACTORII DETERMINANȚI) CANCERULUI ORAL ȘI CE SOLUȚII SUNT DISPONIBILE PENTRU INVESTIGARE ȘI TRATAMENT;
  • INCIDENȚA CANCERULUI ORAL ȘI CARE SUNT CATEGORIILE CELE MAI AFECTATE;
  • IMPORTANȚA CONTROLULULUI ONCOLOGIC PREVENTIV ÎN DETECTAREA TIMPURIE A TUMORILOR MALIGNE.
Ca de obicei, la evenimentele LIVE ONLINE găzduite pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, vă invităm să adresați întrebările Dumneavoastră în secțiunea de "comentarii" a paginii, iar invitatul nostru va răspunde tuturor solicitărilor în direct, în timpul transmisiunii.
 
 
Cu prietenie,
Echipa A.S.S.M.B.



#PrimăriaCapitalei #ASSMB #Reumatologie #SpitalulOMF
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.ro



Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.