CUM POATE FI PREVENIT CANCERUL DE COL UTERIN?

 

Astăzi, în cadrul seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, vă propunem să aflați de la Dr. Tiberiu Daia - medic specialist Obstetrică-Ginecologie, în cadrul Spitalului Clinic Filantropia -informații actuale despre cum poate fi prevenit cancerul de col uterin, cea mai frecventă patologie malignă din sfera genitală feminină, care afectează paciente din ce în ce mai tinere.

Afecțiunea este cauzată de infecția persistentă cu anumite tipuri de Human Papilloma Virus (HPV), frecvent întâlnite în rândul populației feminine, care se transmit, de cele mai multe ori, prin contact sexual.
Cancerul de col uterin poate fi depistat în stadii incipiente, iar uneori chiar poate fi împiedicat în întregime, prin efectuarea periodică a consultului ginecologic și a testului Babeș-Papanicolau. 

Mai multe informații utile puteți afla urmărind materialul video realizat cu Dr. Tiberiu Daia, medic specialist Obstetrică-Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Filantropia, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.

NU UITAȚI! Pentru a afla cele mai noi informații despre subiecte medicale de larg interes, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE
 

 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB


#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.