Dinți sănătoși, copii fericiți, părinți liniștiți!

Dragi părinți și copii,

Mutăm orele de educație pentru sănătate în mediul online!

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, promovează în fiecare an școlar, dar și în vacanțe, EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE, dar și alte proiecte importante în beneficiul celor aproximativ 250.000 de copii și 121.000 de studenți înscriși în sistemul de învățământ de stat din București.

Vă așteptăm joi, 11 iunie, de la ora 10:00, pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/administratiaspitalelor/​, pentru a afla ce trebuie să facem în așa fel încât cei mici să își păstreze dantura sănătoasă, care este tehnica periajului corect și care sunt afecțiunile determinate de o igienă precară a danturii 🦷

❗️ Credem cu tărie că educația pentru sănătate trebuie să continue chiar dacă nu avem posibilitatea de a merge la școală. Astfel, vă propunem să vizionați cursul LIVE ONLINE, susținut de medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB, în cadrul Campaniei de Promovare a Sănătății Orale (http://www.assmb.ro/campanie/igiena-orala-ediția-3).

Cursul va fi interactiv, așa că vă rugăm, atât pe dumneavoastră, cât și pe cei mici, să ne puneți cât mai multe întrebări în timpul transmisiunii în direct, și vom încerca să răspundem în timp real
la tot ceea ce vă preocupă.

Haideți să depășim perioada aceasta arătând cele mai frumoase și sănătoase zâmbete din București! 👨‍👩‍👧‍👦
 
 
NOUTĂȚI
 
 
Școala Părinților Vine Acasă! –
Maternitatea Filantropia
 
Maternitățile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, sunt alături de viitorii părinți în continuare! Iată că reluăm cursurile gratuite de puericultură, “ȘCOALA PĂRINȚILOR”, atât de utile în sarcină, dar și după naștere, de data aceasta cu specialiștii de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti. 
Detalii aici.
 
Am lansat proiectul
"CLAR - pentru Copii"

 
4.000 de copii, cu vârsta de maxim 17 ani, din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari (rame și lentile) 👓
Vă invităm să consultați Regulamentul proiectului pe acest link, iar pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: 031.069.97.16 / 0756.715.325 sau clar@assmb.ro
 
 Lansare târg virtual educațional
 
Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București inaugurează, în premieră, “Târgul Oferta Educațională”, care se va derula în perioada 08-13 iunie 2020.
Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor.    
Știrea completă aici.
                             
 
Avem un nou canal de YouTube
 
Aflați de la noi ultimele noutăți despre cele 19 spitale finanțate și coordonate administrativ de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, dar și despre cele peste 600 de cabinete din unitățile de învățământ public din București.
Abonați-vă aici.
 
 
Viză medicală GRATUITĂ
pentru sportivi

 
Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale BucureștiCompania Municipală Sport pentru Toți București și Spitalul Clinic Colțea (Policlinica Vitan), reia activitatea în cadrul Proiectului „SĂNĂTATE PRIN SPORT”.
Facilităm obținerea vizei medicale în mod GRATUIT tuturor  copiilor și tinerilor legitimați la cluburi sportive din București și care au vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani. 
Informații suplimentare:
👉 http://sanatateprinsport.assmb.ro
👉 https://vizasportivi.ro/
 
 
Donează și salvează! Fii Erou!
 

Știați că dacă donați sânge aveți multiple beneficii pentru sănătate?
👉 o inimă și un ficat mai sănătos
👉 risc scăzut de AVC
👉risc scăzut de infarct miocardic și de alte probleme cardiologice
👉mai puține riscuri de cancer
👉risc scăzut de hemocromatoză
👉nivel redus de stres
📍🏨Donați sânge și salvați 2 vieți. Este atât de simplu. Mai multe detalii aici.
 

            Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor, vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro  sau să ne urmăriți pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor
 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.