Fii unul dintre copiii sănătoși ai Bucureștiului!

Dragi părinți,
 

 
Acum, că am trecut cu bine peste perioada și emoțiile examenelor, iar vara a bătut la ușă voioasă și plină de energie, vă anunțăm cu entuziasm că educația pentru sănătate nu și-a luat vacanță!

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Rețeaua de Medicină Școlară din ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, desfășoară în fiecare an școlar campanii de promovare a sănătății pentru cei mici, iar în acest an am ajuns la dumneavoastră și am susținut orele de educație pentru sănătate în mediul online.

Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 10.30, vom fi alături de colega noastră, medic în Rețeaua Școlară a ASSMB, doamna Dr. Oana Lupașcu, și vom discuta despre alimentația sănătoasă și practicarea activităților fizice.

În cadrul primei ediții a Campaniei "Copiii sănătoși ai Bucureștiului" cei mici au aflat că un regim alimentar adecvat, bine echilibrat, și combinat cu activitatea fizică regulată, este o piatră de temelie pentru o sănătate optimă.

Copiii care învață de mici să consume zilnic un mic dejun sănătos, să mănânce fructe și legume și să facă mișcare, cu siguranță vor avea aceste deprinderi și în viața de adult, iar în acest fel investiția în educația pentru sănătate a copiilor are efecte pe termen lung.

Așteptăm să fiți alături de noi și să ne puneți cât mai multe întrebări în timpul transmisiunii LIVE ONLINE și vom încerca să răspundem în timp real la toate întrebările pe care le aveți.
 

Cu prietenie, 
Echipa ASSMB.
 
 

CLAR PENTRU COPII


4.000 de copii, cu vârsta de maxim 17 ani, din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari (rame și lentile).
Vă invităm să consultați Regulamentul proiectului pe acest link:  https://clar.assmb.ro/, iar pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: 031.069.97.16 / 0756.715.325 sau clar@assmb.ro
 
PESTE 6.000 DE PACIENȚI AU ACCESAT PLATFORMA DE CONSULTATII ONLINE PACIENT.ASSMB.RO
 
Lansată pe 17 martie 2020, a doua zi după declararea stării de urgență în România, ca urmare a pandemiei de COVID-19, platforma de de consultații medicale online 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭.𝐚𝐬𝐬𝐦𝐛.𝐫𝐨 – un proiect inovator implementat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, și-a dovedit cu prisosință utilitatea în această perioadă dificilă, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.

 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf. Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.