Formular înștiințare și acord campanii sănătate

 

Înștiințare și Acord 

Chestionar alergii

Acord organizare workshop alergii severe

 

Dragi părinți,

 

SĂNĂTATEA COPIILOR este  PRIORITATEA noastră!

La fiecare început de an, emoțiile sunt inerente... Dar noi, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) dorim să nu aveți nicio grijă când vă lăsați copiii la grădiniță sau la școală.

Foarte mulți ani, cabinetele medicale școlare au fost neglijate. Aici am intervenit noi! Din 2016, rezolvarea problemelor medicinei școlare a fost o prioritate pentru noi: am acoperit aproape integral deficitul major de personal medical, am organizat cursuri de instruire pentru medici și asistente, am dotat cabinetele școlare și am inițiat campanii de educație pentru sănătate (pentru prevenirea bolilor transmisibile, pentru respectarea igienei orale, pentru alimentație sănătoasă și stil de viață activ).

Sistemul de învățământ de stat din București dispune de 441 de cabinete de medicină școlară generală și 144 de cabinete școlare stomatologice, pe lângă cele 10 cabinete medicale universitare  de medicină generală și cele 13 cabinete stomatologice universitare.

În fiecare dintre aceste unități, lucrează medici și asistente, care vă sunt aliați în prevenirea și tratamentul afecțiunilor copiilor Dumneavoastră. Pentru ca parteneriatul acesta să ducă la cele mai bune rezultate este important ca Dumneavoastră, ca părinți, să colaborați și să dezvoltați o relație sinceră cu cadrele medicale. Doar așa sănătatea copiilor Dumneavoastră este apărată.

Statisticile legate de sănătatea publică sunt îngrijorătoare, arătând o rată ridicată de îmbolnăviri în rândul tinerilor: obezitate, diabet zaharat, alergii, multiple adicții – fumat, consum de alcool și droguri, boli transmisibile sexual, sarcini la fete minore.

Doar acționând împreună vom putea găsi soluții eficiente pentru rezolvarea acestor probleme majore și vom reuși să le oferim noilor generații șansa de a se dezvolta sănătos și armonios prin programele de educație pentru sănătate atât pentru copii, cât și pentru Dumneavoastră. 

De aceea, vă rugăm să completați formularele de înștiințare și acord, apoi să le predați personalului medical din cabinetele școlare de medicină generală.

Că sănătatea copiilor noștri este o prioritate pentru noi o dovedește ceea ce am reușit să asigurăm și în asistența stomatologică: consultații și tratamente gratuite în cabinetele stomatologice școlare, precum și proiectele de aplicare a aparatelor ortodontice fixe și mobile.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (www.facebook.com/administratiaspitalelor),  unde veți găsi informații de interes pentru Dumneavoastră.  

Vă mulțumim că înțelegeți importanța acțiunilor noastre pentru sănătatea copiilor Dumneavoastră!

Cu prietenie,

Echipa ASSMB