Invitație concurs pentru copii

 
 

Dragi părinți și copii,
 
HO! HO! HO! Moș Crăciun a trecut deja pe la noi și ne-a lăsat daruri minunate pentru copii!

50 DE PERIUȚE DE DINȚI ELECTRICE PENTRU COPII SUNT OFERITE de ASSMB în cadrul unui CONCURS organizat pe PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK!

Concursul face parte din „Campania de Promovare a Sănătății Orale” care, în acest an marcat de pandemia de COVID-19, s-a desfășurat, în principal, în mediul online prin intermediul unei serii de evenimente LIVE, susținute de medici stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, instituție aflată în subordinea Primăriei Municipiului București:
  Acum, la finalul unui an plin de provocări, la propunem celor mai conștiincioși copii la capitolul igienă orală să-i dedice lui Moș Crăciun un desen care să se încadreze în tematica concursului, respectiv: „Să ne spălăm corect pe dinți!”

Pentru a câștiga o periuță electrică în cadrul „Campaniei de Promovare a Sănătății Orale”, părinții copiilor trebuie să fie „spiridușii” Moșului preț de câteva minute, și să urmeze trei pași simpli:
 
  1. Like paginii de Facebook ASSMB -  https://www.facebook.com/administratiaspitalelor -  dacă nu cumva sunteți deja fani ai paginii, caz în care puteți trece direct la pasul 2;
  2. Share public acestei postări (verificați dacă share-ul este într-adevăr public!)
  3. Lăsați un comentariu la postarea din concurs, cu o fotografie a unui desen realizat de copilul dumneavoastră, care să se încadreze în tematica prezentului concurs, respectiv „Să ne spălăm corect pe dinți!”. În cazul în care pagina de Facebook personală nu reflectă numele real al persoanei, participantul trebuie să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), în care să ne semnaleze faptul că s-a înscris în concurs și să ne precizeze numele real, pentru a putea completa lista participanților.
*Concursul este adresat părinților sau reprezentanților legali ai copiilor, cu vârsta de până la 12 ani împliniți,  înscriși în unitățile de învățământ public sau privat din Municipiul București, nivel preșcolar, primar și gimnazial (orice formă de învățământ din Capitală). Participanții trebuie să aibă domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul București.
*Vor fi premiați 50 de copii, printr-o tragere la sorți realizată cu ajutorul unei aplicații specializate, care garantează corectitudinea operațiunii de extragere a câștigătorilor.
*Premiile se vor ridica de la sediul ASSMB, pe bază de programare la numărul de telefon -  031.433.74.36, interior 113.
Regulamentul concursului este disponibil pe https://www.assmb.ro/campanii
 
CONCURSUL ÎNCEPE ACUM! AȘTEPTĂM  DESENELE INSPIRATE ALE COPIILOR PE TEMA CONCURSULUI NOSTRU! 

Așteptăm mesajele Dumneavoastră, care să includă desenele copiilor, în comentariile la această postare, până la sfârșitul zilei de luni, 21.12.2020.
 
 Cu prietenie, 
Echipa ASSMB
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.