LA MULȚI ANI, COPII MICI ȘI MARI!

🌈 1 Iunie - o zi mult așteptată de copii, plină de bucurie, fericire, zâmbete și îmbrățișări!

Ziua Copilului este un bun prilej pentru ca noi, părinții, să petrecem mai mult timp împreună cu copiii noștri și să le oferim toată dragostea și afecțiunea de care aceștia au nevoie. Este ziua în care ne aducem aminte de momentele plăcute ale copilăriei noastre și le retrăim acum, alături de noua generaţie.

Oricare dintre noi, mic sau mare, are voie să se simtă copil, chiar și o dată pe an și să lase în urmă problemele de zi cu zi. Nu uitați să trimiteți mesaje de Ziua Copilului copiilor dumneavoastră, chiar și celor care sunt puțin mai mari. Cu siguranță se vor bucura :)
 
LA MULȚI ANI, COPII MICI ȘI  MARI!
 
Cu ocazia zilei de 1 Iunie, teatrele administrate de  Primăria Municipiului București ,  au pregătit câte un program special, pe care îl puteți consulta aici:
Cu ocazia 👫 Zilei Internaționale a Copilului 👫, Primăria Capitalei prin CMSPTB, organizează 🔝 Tombola ʺMicului Sportivʺ 🔝 pentru copiii înscriși în programul ʺDezvoltare și Sănătate prin Sportʺ. 
Detalii: https://www.facebook.com/search/top/?q=1%20iunie%202020&epa=SEARCH_BOX
 
 

PROIECTE ASSMB PENTRU COPII
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59
www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.