PACIENT.ASSMB.RO - ACCESIBILĂ, RAPIDĂ, EFICIENTĂ!


APROAPE 7.000 de CONSULTAȚII, UN SUCCES DE NECONTESTAT,
LA 5 LUNI DE LA LANSARE. PLATFORMA ONLINE
PACIENT.ASSMB.RO 
„ACCESIBILĂ, RAPIDĂ, EFICIENTĂ”!

 
Nu o spunem noi, ci pacienții care au apelat la platforma de consultații online GRATUITE în ultimele cinci luni, găsind tot sprijinul de care aveau nevoie și primind sfaturi medicale competente pentru afecțiunile care i-au încercat în această perioadă dificilă, generată de pandemia de COVID-19.

Acționând proactiv, cu gândul la pacienți, Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, a lansat încă din 17 martie 2020, chiar de la debutul oficial al pandemiei COVID-19 în România, un proiect inovator care s-a dovedit și se dovedește în continuare a fi de un real ajutor pentru toți cei care au probleme medicale și, din diverse motive, nu pot ajunge la medic pentru o consultație față în față.

Este vorba de platforma de evaluare și acordare a asistenței medicale la distanță pacient.assmb.ro, unde peste 500 de medici din spitalele Primăriei Capitalei, cu 53 de specialități medicale, au acordat până în acest moment consultații online pentru aproape 7.000 de persoane.

„Platforma ASSMB mi-a salvat viața împreună cu medicul chirurg Victor Diaconu de la Spitalul Malaxa. Mulțumesc Primăriei Municipiului București pentru o așa inițiativă. MULȚUMESC! MULȚUMESC! MULȚUMESC!” – Romeo, mesaj de mulțumire pentru Spitalul Malaxa

„Mulțumesc! Am fost sunată la 24 de ore de la încărcarea documentelor.” – Ștefan, mesaj de mulțumire pentru Spitalul Foișor

„Ultilizarea relativ facilă a site-ului, încărcarea datelor medicale într-un singur .pdf este într-adevăr de folos (se evită încărcarea a „n” documente în acest fel). Răspunsul a sosit destul de rapid, în câteva zile, și mi-a fost de folos într-o ultimă încercare de a ține sub control rinita cronică de care sufăr, înainte de a recurge la operație – care va fi și soluția finală, respirația în contextul actual fiind tot mai dificilă pentru pacienții cu rinită (ținând cont și de purtarea măștii de protecție în marea majoritate a timpului petrecut în mediu/societate). În concluzie, salut această inițiativă, și cred că ar fi util să se prelungească și după încetarea stării de alertă.” - Cezar, mesaj de mulțumire pentru Spitalul Sf. Maria

Pentru bucureștenii de vârsta a treia, dar și pentru pacienții care nu au acces la tehnologie, sau nu sunt familiarizați cu mediul online, am pus la dispoziție serviciul de CALL CENTER 0374.887.887, format din medici și specialiști IT, unde pot primi sfaturi referitoare la ce trebuie să facă în situația în care se confruntă cu o problemă de sănătate, sau sunt sprijiniţi să folosească mai ușor platforma de evaluare medicală la distanță.

Ultimele statistici ale platformei pacient.assmb.ro arată o creștere remarcabilă a solicitărilor de consultații pentru medicii de la Spitalul Clinic Colentina (cu un total de 2.990 cazuri), Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu (cu 1.063 cazuri) și Spitalul Clinic Colțea (cu 865 cazuri).

Primele cinci specialități solicitate sunt Dermatologie - Venerologie - 855 de consultații, Cardiologie - 508, Psihiatrie - 423, Gastroenterologie – 402 și Endocrinologie - 384.

 
Vă mulțumim pentru încredere!
#Sănătate #PMB #ASSMB #COVID

 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.

 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro.

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2010, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.