STOMATITA ȘI PREVENIREA AFECȚIUNILOR DENTARE

EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE 
 
 

Dragi părinți și copii,
 
 
Atunci când vorbim despre sfaturile pe care părinții le dau copiilor, pentru a-i ajuta să crească sănătoși, dincolo de alimentația echilibrată, un stil de viață echilibrat sau importanța spălatului pe mâini, un loc aparte ar trebui să revină igienei orale și consecințelor neglijării acesteia.
 
Este cunoscut faptul că, în cavitatea orală se pot regăsi peste 600 de specii de bacterii și sute de specii de ciuperci și viruși, iar o igienă orală deficitară poate duce la apariția unor afecțiuni ale cavității orale, unele cu forme grave de manifestare.

Tocmai de aceea, ASSMB a promovat constant, în ultimii ani, educația pentru sănătatea orală a copiilor. În condițiile pandemice actuale, suntem alături de dumneavoastră prin seriile de emisiuni LIVE ONLINE pe care le organizăm pe pagina de FACEBOOK ASSMB. Acestea sunt destinate atât părinților, cât și copiilor, scopul fiind să îi ajutăm pe cei mici să își formeze o serie de obiceiuri sănătoase, care să-i însoțească pe tot parcursul vieții.
 
Miercuri, 16 decembrie 2020, de la ora 14:00, vă dăm din nou întâlnire pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, alături de Dr. Georgiana Stănciulescu și Dr. Irina Stoican, medici stomatologi în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB.
 
Vom vorbi despre:
• afecțiunile cavității orale (stomatita)
• prevenirea apariţiei afecțiunilor orale. 
 
Vă așteptăm să învățăm împreună, de la specialiștii din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, informații relevante, de ultimă oră, privind aceste subiecte de mare interes. Ca de obicei, puteți să adresați întrebări invitaților și veți primi răspunsurile lor competente, în direct, în timpul transmisiunii.
 
Vă reamintim pe această cale că, în prezent, la nivelul Capitalei sunt deschise 6 CABINETE STOMATOLOGICE ȘCOLARE, CÂTE UNUL ÎN FIECARE SECTOR, unde copiii pot merge pentru tratamente GRATUITE. Puteți face programare accesând pagina noastră de Internet, unde sunt afișate numerele de telefon și programul pentru fiecare cabinet în parte - https://assmb.ro/comunicat-de-presa/180.
 


Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.ro



Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.