TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI


Dragi prieteni,
 
TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI! În data de 22.05.2020, la ora 13:00, Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, a lansat platforma online www.testampentrubucuresti.assmb.ro, unde se pot înscrie voluntar 11.000 de bucureșteni, pentru a fi testați GRATUIT în vederea depistării infecției cu noul coronavirus.

Platforma este parte a proiectului “Testăm pentru București!” - prima inițiativă a unei autorități locale din România care asigură testarea cu aparate Real Time PCR pe scară largă a persoanelor asimptomatice.

Persoanele interesate de testare prin intermediul acestui proiect trebuie să acceseze site-ul http://testampentrubucuresti.assmb.ro/ și să urmeze instrucțiunile detaliate acolo.

Obiectivul proiectului îl reprezintă limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populației Municipiului București - precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia, prin testarea PCR pentru virusul SARS-CoV-2.  

Proiectul a fost elaborat având în vedere faptul că, până acum, în România s-a pus accentul pe testarea persoanelor simptomatice și a celor care au fost suspecte de infectare cu virusul SARS-CoV-2, pe baza criteriilor stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică.  

În acest context, încă de la debutul crizei cauzate de pandemie, Primăria Municipiului București, prin ASSMB, a dotat Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” și Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, cu patru aparate de testare RT-PCR.  

Având în vedere necesitatea depistării și monitorizării persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, proiectul „TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI!” prevede acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 200 lei/beneficiar, pentru 11.000 de cetățeni ai Municipiului București care solicită, în mod voluntar, înscrierea în cadrul proiectului în vederea efectuării unei analize de testare RT-PCR.

Suma nu se plătește direct beneficiarilor, nu vor fi acordate nici vouchere, ci se va face decontarea direct către unitățile sanitare publice sau private care vor fi afiliate în cadrul proiectului și care vor trebui să întrunească toate condițiile legale pentru desfășurarea acestei activități.  

Regulamentul proiectului poate fi consultat aici.

Informații suplimentare puteți obține la tel: 031.069.97.16/0758.025.301 sau e-mail: testampentrubucuresti@assmb.ro
 
Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59
www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.