Zâmbet impecabil, părinți mulțumiți: aparate ortodontice pentru elevi!

Elevii din București beneficiază de aparate ortodontice pe baza recomandării medicilor stomatologi din școli!
 
Aplicarea de aparate ortodontice mobile este în plină desfășurare în cadrul proiectului ”Consultații stomatologice și aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul București”, demarat în septembrie 2018.
Până în prezent, 432 elevi au beneficiat de aplicarea a 797 aparate ortodontice mobile – arcade superioare și/sau inferioare.
Deși durata unui tratament ortodontic variază de la caz la caz, între 6 luni și 2,5 ani (în funcție de complexitatea cazului, dar și de vârsta sau colaborarea copilului), rezultatele nu s-au lăsat așteptate de către beneficiarii care au urmat întocmai recomandările medicului specialist ortodont pentru evoluția pozitivă a tratamentului.

”Am încredere că la cabinetul stomatologic școlar copilul beneficiază de servicii medicale sigure și de calitate. TOATĂ ÎNCREDEREA. REZULTATELE sunt VIZIBILE. Copilul care avea niște dinți extrem de strâmbi acum îi are mult îndreptați.” declară Sorina D., mama unei eleve de 9 ani, din Sectorul 1, care a beneficiat de aplicare de aparate mobile în decembrie 2018.
,,În acest moment, după ședințele pe care le-am efectuat la cabinet, copilul meu dorește să devină medic ortodont. Relația copil - medic este una bazată în primul rând pe încredere și seriozitate.”, declară Dana M., mama unei eleve în vârstă de 8 ani, din Sectorul 5, care a beneficiat de aplicare de aparate mobile în ianuarie 2019.  
”Am încredere în serviciile medicale. Procedura de îndreptare a dinților se vede considerabil.” declară Cristina P., mama unei eleve de 8 ani, din Sectorul 6, căreia i s-au aplicat aparate mobile în decembrie 2018.  
Pentru că ne dorim să obținem cele mai bune rezultate, invităm periodic părinții să ne transmită feedback-ul în urma procesului de aplicare de aparate mobile, pe baza unui chestionar care vizează evaluarea mai multor aspecte, precum modul în care au perceput colaborarea cu echipa de implementare a proiectului, derularea în ansamblu a acestuia, colaborarea cu medicul specialist ortodont sau impactul social și provocările cele mai mari resimțite de către elevi în urma aplicării de aparate ortodontice mobile.
”Personalul A.S.S.M.B. cu care am interacționat a acționat într-o manieră profesionistă și ne-a ajutat, pe cât posibil, cu programările vizitelor la ore mai accesibile. Trebuie să recunosc că a fost prima dată când am interacționat cu o instituție de stat și nu am rămas cu un gust amar!”, declară Camelia C., mama a unei eleve de 8 ani, din Sectorul 6, în urma parcurgerii etapelor necesare includerii în proiect.
Pe site-ul dedicat proiectului http://aparateortodontice.assmb.ro/, sunt publicate periodic aprecieri ale părinților, inclusiv rapoarte statistice privind stadiul implementării, dar și poze cu dentiția copiilor, înainte și după aplicarea de aparate ortodontice mobile. Detalii aici.
Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, precum și site-ul www.assmb.ro, unde veți găsi și alte informații de interes pentru dumneavoastră.
 
Vă mulțumim că înțelegeți importanța acțiunilor noastre pentru sănătatea copiilor dumneavoastră!

Cu prietenie,
Echipa ASSMB
 
 
 
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro
 

Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B Toate drepturile rezervate.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București Romania,
 Str. Sf Ecaterina . nr. 4
021.310.10.59
www.assmb.ro

Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre, sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă puteți dezabona aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtașiți la propuneri@assmb.ro

 
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.