Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini

EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE 
Dragi prieteni,

Spălatul pe mâini ne protejează pe toți!
 
Joi, 15 octombrie, sărbătorim Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini. În contextul actual, când ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, e imperios necesar să punem în practică sfaturile specialiștilor referitoare la o igienă riguroasă a mâinilor, pentru că aceasta este una din condițiile necesare pentru a evita infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Tema Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini este, în acest an,
MÂINI CURATE PENTRU TOȚI!

Pentru că sănătatea este o prioritate pentru noi toți, Primăria Capitalei, prin Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, vă propune în acest an, cu totul atipic, un curs interactiv, LIVE ONLINE, dedicat mai ales celor mici: CUM SĂ NE SPĂLĂM CORECT PE MÂINI ȘI DE CE ESTE IMPORTANT SĂ O FACEM? 

Joi, 15 octombrie 2020, la ora 11:00, împreună cu doamna doctor Roxana Sfrenț - Cornățeanu, medic din Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB, vom vorbi despre igiena corectă a mâinilor, mai ales în această perioadă când trebuie să ținem virusul SARS-CoV-2 la distanță.

Vă invităm, așadar, să ne urmăriți - poate chiar împreună cu copiii – IAR DACĂ DUMNEAVOASTRĂ SAU CEI MICI AVEȚI ÎNTREBĂRI, INVITATA NOASTRĂ VA FI BUCUROASĂ SĂ VĂ RĂSPUNDĂ. NE PUTEȚI ADRESA ÎNTREBĂRILE ÎN SECȚIUNEA COMENTARII!

Evenimentul de joi, 15 octombrie, face parte din campania “SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” care, în ultimii trei ani, a avut loc în școlile și grădinițele din București. Campania este special concepută pentru preșcolari și școlari din clasele primare ale instituțiilor de învățământ de stat din Municipiul București.

Așadar, vă așteptăm, joi, cu mic cu mare, la O ALTFEL DE LECȚIE PENTRU SĂNĂTATE !

#StaySafe #SănătateaEÎnMâinileTale #Prevenție #Sănătate #PMB #ASSMB
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf. Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.