Disable Preloader

PRIMUL PROIECT DE APLICARE DE APARATE ORTODONTICE LA COPII, INIȚIAT DE PRIMĂRIA CAPITALEI ȘI DESFĂȘURAT DE ASSMB, UN SUCCES!

PRIMUL PROIECT DE APLICARE DE APARATE ORTODONTICE LA COPII, INIȚIAT DE PRIMĂRIA CAPITALEI ȘI DESFĂȘURAT DE ASSMB, UN SUCCES!

DATE CONCRETE ȘI MĂRTURII ALE PĂRINȚILOR

Aplicarea de aparate ortodontice mobile se desfășoară în cadrul proiectului ”Consultații stomatologice și aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul București”, derulat în perioada septembrie 2018-septembrie 2019.
432 elevi au beneficiat până acum de aplicarea a 797 aparate ortodontice mobile – arcade superioare și/sau inferioare.
Durata unui tratament ortodontic variază între 6 luni și 2 ani și jumătate, în funcție de complexitatea cazului, dar și de cât de cooperant este copilul.
Dovezi concrete pentru beneficiarii care au urmat întocmai recomandările medicului specialist ortodont, cât și fotografii concludente: http://aparateortodontice.assmb.ro/…/raport-feedback-parint…

Câteva mesaje ale părinților transmise echipei ASSMB și medicilor din Rețeaua Școlară:

”Am încredere că la cabinetul stomatologic școlar copilul beneficiază de servicii medicale sigure și de calitate. Copilul care avea niște dinți extrem de strâmbi acum îi are mult îndreptați.” declară Sorina D., mama unei eleve de 9 ani, din Sectorul 1, care a beneficiat de aplicare de aparate mobile în decembrie 2018.

,,În acest moment, după ședințele pe care le-am efectuat la cabinet, copilul meu dorește să devină medic ortodont. Relația copil - medic este una bazată în primul rând pe încredere și seriozitate.”, declară Dana M., mama unei eleve în vârstă de 8 ani, din Sectorul 5, care a beneficiat de aplicare de aparate mobile în ianuarie 2019.

”Îndrăznesc să afirm ca profesionalismul persoanelor implicate este peste cel pe care îl poți găsi, în ultimul timp, în sistemul privat.” -Dana Mirela M.

”Personalul A.S.S.M.B. cu care am interacționat a acționat într-o manieră profesionistă și ne-a ajutat, pe cât posibil, cu programările vizitelor la ore mai accesibile. Trebuie să recunosc că a fost prima dată când am interacționat cu o instituție de stat și nu am rămas cu un gust amar!”, declară Camelia C., mama a unei eleve de 8 ani, din Sectorul 6, în urma parcurgerii etapelor necesare includerii în proiect.

Pentru că ne dorim să obținem cele mai bune rezultate, invităm periodic părinții să ne transmită impresiile și sugestiile în urma procesului de aplicare de aparate mobile. Pe site-ul dedicat proiectului http://aparateortodontice.assmb.ro/, sunt publicate periodic aprecieri ale părinților, inclusiv rapoarte statistice privind stadiul implementării, dar și poze cu dentiția copiilor, înainte și după aplicarea de aparate ortodontice mobile. http://aparateortodontice.assmb.ro/…/raport-feedback-parint…, pagina 22.

 

Proiectul “Consultații stomatologice și aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul Bucuresti” prevede acordarea unui sprijin financiar pentru elevii din Municipiul București cu vârsta între 7-16 ani privind aplicarea de aparate ortodontice mobile. Bugetul total este de 200.000 de Euro iar valoarea sprijinului financiar este de 750 lei/arcadă.
ASSMB are în desfășurare încă două proiecte de aplicare de aparate ortodontice:
http://smile.assmb.ro/
http://smilemobile.assmb.ro/