7 APRILIE – ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII

7 APRILIE – ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII

 

7 APRILIE - ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII

 

·       „La Mulți Ani!” tuturor medicilor, asistenților medicali și personalului auxiliar din cele 19 spitale și peste 600 de cabinete școlare administrate de PMB, prin ASSMB

 

 

 

În fiecare an, pe data de 7 aprilie, în întreaga lume este marcată „Ziua Mondială a Sănătății”, un bun prilej de a concentra, de fiecare dată, atenția comunității globale asupra unei probleme majore de sănătate publică, considerată prioritară de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

 

„PLANETA NOASTRĂ - SĂNĂTATEA NOASTRĂ!”  este tema aleasă pentru 2022, scopul fiind de a conștientiza riscurile grave pe care poluarea mediului le prezintă pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.

 

Din estimările OMS, peste 13 milioane de decese în întreaga lume sunt cauzate anual de probleme de mediu care ar fi putut fi evitate. De aceea, îndemul de anul acesta este „Să înlăturăm poluarea aerului, apei și a hranei! Pentru un viitor sănătos!”, fiind promovată viziunea unei lumi în care aerul, apa și alimentele curate sunt disponibile pentru toți, unde sănătatea este prioritară pentru decidenți și în care oamenii au control asupra sănătății lor și a planetei. 

 

După doi ani grei de muncă epuizantă și incertitudine sub semnul pandemiei de COVID-19, medicii, asistentele și personalul auxiliar din cele 19 spitale și peste 600 de cabinete medicale școlare administrate de @PMB, prin @ASSMB, sunt și astăzi la datorie, gata să facă în continuare tot ceea ce ține de ei pentru a asigura pacienților cele mai bune condiții de îngijire și tratament. Tuturor, un sincer La Mulți Ani!” - Oana SIVACHE, Director General Adjunct ASSMB.

 

 

 

 

 

#ziuamondialăasănătății

 

#vămulțumim

 

#lamulțiani

 

#pmb #assmb

 

#spitaleassmb

 

       #rețeauademedicinășcolară