#MINUTULDESĂNĂTATE – PREVENȚIA RUPTURILOR DE LIGAMENT

#MINUTULDESĂNĂTATE – PREVENȚIA RUPTURILOR DE LIGAMENT

 

#MINUTULDESĂNĂTATE – PREVENȚIA RUPTURILOR DE LIGAMENT

 

În episodul de astăzi, din seria #MINUTULDESĂNĂTATE, Conf. Univ. Dr. Rodica MARINESCU, Șef Secție Clinică Ortopedie 2, la Spitalul Clinic Colentina, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, vorbește despre prevenția rupturilor ligamentului încrucișat anterior, o patologie frecventă mai ales la pacienții tineri.

 

Motivul este acela că pacienții tineri sunt, în general, mai implicați în activități sportive, iar pe de altă parte la această grupă de vârstă este mai puțin respectat protocolul de pregătire și antrenament înaintea unei activității fizice sportive.

 

În clipul video, Conf. Univ. Dr. Rodica MARINESCU vorbește în detaliu despre programele de prevenție și specificul acestora, și subliniază faptul că acestea pot reduce cazurile de ruptură de ligament cu până la 30%.  

 

Pentru a primi cele mai corecte și actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea

 

#MINUTULDESĂNĂTATE

 

https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor

 

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate