#MINUTULDESĂNĂTATE– CUM NE PROTEJĂM VEDEREA LA ORICE VÂRSTĂ

#MINUTULDESĂNĂTATE– CUM NE PROTEJĂM VEDEREA LA ORICE VÂRSTĂ

 

#MINUTULDESĂNĂTATE– CUM NE PROTEJĂM VEDEREA LA ORICE VÂRSTĂ

 

 

 

În episodul de astăzi, din seria #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓U𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄, Dr. Silvia CHIOTOROIU, doctor în științe medicale, medic primar oftalmolog la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, vorbește despre momentele când este indicat să ne prezentăm la medicul oftalmolog, și despre ce trebuie să facem pentru a ne proteja vederea de-a lungul întregii vieți. Astfel, consultul de specialitate este recomandat încă din primul an de viață, și periodic până la vârsta maturității.

 

 

 

Ce tipuri de afecțiuni oftalmologice pot apărea în decursul vieții puteți afla de la Dr. Silvia CHIOTOROIU, urmărind integral cel mai recent clip video ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București din seria #MINUTULDESĂNĂTATE.

 

 

 

Pentru a primi cele mai corecte și actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea

 

 #MINUTULDESĂNĂTATE.

 

 

 

https://www.youtube.com/channel/UCOpX14J_RgbYsQYfkcdalMA

 

 

 

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate