Geriatria - calea spre o îmbătrânire activă

Geriatria - calea spre o îmbătrânire activă

În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Prof. Dr. Luiza Spiru, medic primar Geriatrie-Gerontologie la Spitalul de Boli Cronice “Sf. Luca”, vorbește despre specificul geriatriei și gerontologiei, specialități medicale mai puțin cunoscute publicului larg, dar care pot oferi beneficii substanțiale pentru starea de sănătate, pe măsură ce înaintăm în vârstă.

 

Este vorba despre ramuri ale medicinei care se adresează în special celor care vor să îmbătrânească independent și activ, din toate punctele de vedere.

 

De la Prof. Dr. Luiza Spiru, medic primar Geriatrie-Gerontologie la Spitalul de Boli Cronice “Sf. Luca”, puteți afla detalii despre activitatea Centrului de Excelență în Geriatrie-Gerontologie de la Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca”, unde pacienții pot primi cu exactitate un diagnostic precoce sau predictiv, înainte ca semnele să apară și să devină clinice și recognoscibile din punct de vedere al medicinei alopate.

 

Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

 

https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor

 

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutuldeSănătate