Disable Preloader

VEȘTI BUNE PENTRU STUDENȚI!

VEȘTI BUNE PENTRU STUDENȚI!

Studenții din București pot merge în Complex Regie, la cele patru cabinete pentru tratarea urgențelor stomatologice. Centrul din Regie beneficiază de dotări de ultimă generație, unituri moderne, instrumentar nou, autoclave performante, și nu în ultimul rând, de medici foarte bine pregătiți. Realizarea acestui centru de urgențe a fost posibilă doar datorită muncii și investițiilor făcute începând cu anul 2017 de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, atunci când a demarat modernizarea tuturor cabinetelor stomatologice școlare și universitare din București.

Pentru programare trebuie NEAPĂRAT să sunați în prealabil la numărul de telefon 0374887887

Program: L, Ma, J, V: 14:00 - 20:00 Mi: 08:00 - 14:00 D: 09:00 - 16:00 Medicii care răspund apelurilor vor oferi consultanță și îndrumări tuturor celor care au probleme stomatologice.

Nu vă prezentați la cabinet dacă nu ați sunat înainte la call center, pentru a respecta măsurile de distanțare socială, dar și pentru a permite efectuarea procedurilor de prevenire a infectării cu COVID-19! Medicii care răspund la telefon vor ține cont de toate aceste lucruri pentru a vă proteja.

‼️ După fiecare pacient, se sterilizează tot instrumentarul folosit cu patru autoclave moderne, se schimbă echipamentul de protecție al personalului medical, se igienizează și dezinfectează întreg cabinetul, inclusiv cu ajutorul nebulizatorului, tocmai pentru a respecta toate protocoalele necesare pentru evitarea contaminării cu noul virus COVID-19.

 

#UrgențeStomatologice #PMB #ASSMB