VEȘTI BUNE PENTRU STUDENȚI!

VEȘTI BUNE PENTRU STUDENȚI!

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍Ț𝐈! 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐃𝐄 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓𝐀Ț𝐈𝐈 𝐒𝐓𝐎𝐌𝐀𝐓𝐎𝐋𝐎𝐆𝐈𝐂𝐄 𝐀𝐋 𝐂𝐀𝐁𝐈𝐍𝐄𝐓𝐄𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐈𝐍 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐗𝐔𝐋 𝐑𝐄𝐆𝐈𝐄 𝐒-𝐀 𝐌𝐎𝐃𝐈𝐅𝐈𝐂𝐀𝐓!

Pentru tratarea oricăror urgențe stomatologice, studenții care urmează cursurile instituțiilor de învățământ superior de stat din București pot apela cu încredere la cele DOUĂ cabinete care funcționează în Complexul studențesc Regie. 
În prealabil, trebuie făcută însă NEAPĂRAT o programare la numărul de telefon 𝟎𝟑𝟕𝟒.𝟖𝟖𝟕.𝟖𝟖𝟕.

• PROGRAM CALL CENTER: 𝐋𝐔𝐍𝐈 - 𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈 𝟕:𝟎𝟎-𝟏𝟓:𝟎𝟎
• PROGRAM CABINETE: 𝐋𝐔𝐍𝐈 - 𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈 𝟎𝟕:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟎𝟎

ADRESA: 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐞, 𝐒𝐩𝐥𝐚𝐢𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧ț𝐞𝐢 𝐍𝐫. 𝟐𝟗𝟎, 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝟔, (INTRAREA DE LÂNGĂ CLUB MAXX)

Medicii care răspund apelurilor primite în CALL CENTER vor oferi consultanță și îndrumări tuturor celor care au probleme stomatologice.
Centrul din Regie beneficiază de dotări de ultimă generație - unituri moderne, instrumentar nou, autoclave performante – și, nu în ultimul rând, de medici foarte bine pregătiți.

❗Nu vă prezentați la cabinet dacă nu ați sunat înainte la CALL CENTER, această procedură fiind stabilită pentru a respecta măsurile de distanțare socială și pentru a permite efectuarea operațiunilor necesare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2!

‼️ După fiecare pacient, se sterilizează la autoclav tot instrumentarul folosit, se schimbă echipamentul de protecție al personalului medical, se igienizează și dezinfectează întreg cabinetul, tocmai pentru a respecta toate protocoalele necesare pentru combaterea COVID-19.
#ASSMB
#RețeauadeMedicinăȘcolarăASSMB
#PMB