URGENȚE STOMATOLOGICE PENTRU COPII


Dragi părinți,

Sănătatea copiilor rămâne și în această perioadă una dintre prioritățile noastre!​

 
Începând din 28.04.2020 își vor începe activitatea 4 cabinete stomatologice situate în
Complex Regie, Splaiul Independenței Nr. 290, Sector 6.

Intervalul orar în care puteți suna pentru programări este:
L-V: 8.00-20.00
S-D: 9.00-16.00

 
Pentru programare este OBLIGATORIU să sunați la numărul de telefon 0374.887.887. Medicii care răspund apelurilor vor oferi consultanță și îndrumări tuturor celor care au probleme stomatologice. 

Un număr de 32 de medici și asistenți medicali din Rețeaua de Medicină Școlară vor oferi tratament stomatologic de urgență copiilor bucureșteni în 4 cabinete medicale cu dotări moderne, asigurând astfel continuitatea activității în intervalul orar mai sus menționat.
Am luat toate măsurile necesare pentru siguranța pacienților, în conformitate cu deciziile și recomandările Colegiului Medicilor Stomatologi din România, precum și cu legislația în vigoare. De aceea facem următoarele precizări extrem de importante:
 
Vor fi tratate EXCLUSIV urgențele stomatologice ale copiilor!
  • Primul pas este programarea telefonică la call center-ul dedicat special acestor cabinete! Nu vă prezentați la cabinet dacă nu ați sunat înainte la call center, pentru a respecta măsurile de distanțare socială! Riscați să așteptați și să vă expuneți pe dumneavoastră și pe copil unui risc inutil. 
  • După fiecare pacient, este nevoie de o riguroasă operațiune de dezinfecție, igienizare și sterilizare a cabinetelor, echipamentelor și a ustensilelor necesare, ceea ce necesită timp.
  • Sterilizarea instrumentarului se realizează cu 4 autoclave de ultimă generație. Programările prin telefon țin cont de toate aceste proceduri.
  • Respectați întocmai indicațiile primite de la personalul medical, atât prin telefon, cât și la fața locului! Toți pacienții vor trece prin spațiul special amenajat pentru realizarea triajului epidemiologic și unde vor completa chestionarul aferent, după ce se va măsura temperatura cu termometru non-contact. 
Primăria Capitalei, prin intermediul ASSMB, va suporta toate cheltuielile, de personal, a materialelor sanitare, stomatologice, medicamentelor, dezinfectanților, precum și serviciile de igienizare și dezinfectare, din bugetul local al municipiului București.

Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. Dr. Dan Theodorescu" asigură consultanță de specialitate pentru stabilirea circuitelor funcționale ale centrului de asistență stomatologică de urgență și pentru programarea riguroasă a pacienților cu urgențe stomatologice.
Instructajul epidemiologic a fost realizat de către specialiștii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș”
 
 
Vă mulțumim!
Echipa ASSMB
 
PROGRAME ASSMB PENTRU SĂNĂTATEA ORALĂ
 
 
 
 
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
 
Primiți acest mesaj ca urmare a completării unui formular de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale și informarea dvs., în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” și ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” desfășurate de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București sau ați participat la proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B ori v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2019, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59
www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.